OM SIK-BADMINTON

SIK-Badminton har til formål at fremme badmintonsporten i Stensballe og omegn. Vi lægger vægt på bredden, hvor alle niveauer skal kunne modtage kvalificeret badmintontræning. Det skal være sjovt at spille badminton i SIK-badminton, derfor er der fokus på sociale aktiviteter, der rækker ud over den almindelige badmintontræning.

Facebook

En del kommunikation foregår via Facebook. Det drejer sig f.eks. om information vedr. stævner, resultater og nyheder fra DGI / Badminton Danmark. Vi opfordrer derfor til at forældre følger os på denne side: SIK Badminton Stensballe

Aktivitetsudvalg

I SIK Badminton mener vi at en aktiv badmintonspiller handler om mere end bare deltagelse i den ugentlige træning. Derfor har vi til den kommende sæson oprettet et aktivitetsudvalg. Formålet er at arrangere sociale aktiviteter for vores ungdomsspillere. Aktiviteterne foretages på tværs af årgange og behøves ikke nødvendigvis at have relation til badminton.

Samarbejde med DGI

I SIK Badminton vil vi gerne være synlige hos DGI Sydøstjylland. Det gør vi bla. ved at:

  • deltage i klubsamarbejde med andre badmintonklubber i vores region.
  • afholde arrangementer arrangeret af DGI Sydøstjylland (bla. begynderstævne, holdturneringsrunde).

Desuden indgår bestyrelsen i et udviklingsforløb med DGI Sydøstjylland, hvor vi sammen skal sikre, at SIK Badminton forbliver en badmintonklub i fortsat udvikling, der er rustet til de kommende års udfordringer.

Samarbejde med Stensballeskolen

Sammen med DGI Sydøstjylland har SIK Badminton et samarbejde med Stensballeskolen, hvor vi i skolens idrætstimer tilbyder undervisning i badminton. Undervisningen gennemføres med kvalificerede instruktører fra DGI. Vi håber naturligvis at dette vil give børnene lyst til at være mere aktive i fritiden – og gerne gennem badmintonsporten. I år tilbydes dette forløb til 2. klassetrin.