Så fik vi med et brag af et håndboldstævne afviklet dette års SIK Julecup. Der deltog 6 hold fra fire klubber i Horsens og omegn. Og med kæmpe opbakning og støtte fra forældre, søskende og samtlige deltagere, kom det hele til at spille på dagen, med lotteri og masser af gevinster,  kager, frugt og grøntsager, kåring af “Kampens Spiller” efter hver spillet match, samt medaljer til alle og flotte præmier til vinderholdet. Og så selvfølgelig en masse dejlige og intense håndboldkampe.

Kig forbi www.123hjemmeside.dk/SIK-haandbold for billeder og mere info omkring afviklingen af stævnet. Kæmpe tak til alle Jer der gjorde det muligt, det er Jeres fortjeneste, at det nu ser ud til, at der er dannet et grundlag for Håndbold i Stensballe igen.

Hvis du har lyst til at spille håndbold eller barn/børn der har lyst til at spille håndbold, så skriv til [email protected] , da dette er den eneste måde hvorpå vi kan komme til at kende til efterspørgslen på Håndbold i Stensballe, og ligeledes måden hvorpå I kan holdes opdateret omkring nyt i afdelingen.