Så er det igen muligt at spille håndbold i SIK.

Vi har nu været igang med træningen i godt1 måneds tid, og der bliver virkelig gået til stålet. Vi træner mandage fra klokken 14.30-16 i Stensballe Hallen, og i første omgang er tilbuddet for drenge og piger fra årgang 2000-2005. Vi arbejder på at kunne tilbyde håndbold for U6 drenge og piger, noget nyt omrking det vil fremgå af hjemmesiden her så snart der ligger noget fast.

Spørgsmål omkring håndbold i Stensballe kan rettes til Gitte Pors på: [email protected]

I håndbold træningen lægges der vægt på det, at være en del af et fællesskab, hvor vi er sammen om at få tingene til at lykkedes, derudover bestræber vi os på at give børnene gode oplevelser med håndbolden og det at bruge kroppen aktivt. Vi vil gerne i en tidlig alder være medvirkende til at børnene får gode vaner ift. opvarmning og udstrækning, der gerne skulle mindske antallet af skader. Derudover lægges der stor vægt på smidigheds og koordineringsøvelser, hvilket børnene også kan overføre til andre sportsgrene de måtte gå til.

Sæsonen går frem til 1. april 2013, og det vil være kontingentfrit at spille håndbold.

Synes du også at håndbold er sjovt, spændende og har du lyst til at lære din håndboldekspertise fra dig, til nogle helt fantastiske børn, kan du skrive til ovenstående mail.

På vegne af SIK håndbold

Gitte Pors